Wil je...?

VIND JE DE TAS DIE HET BESTE BIJ JE PAST ?

ONTDEK DE BACKSTAGE VAN LILU ? 

1
2

Bij LILU bevorderen wij graag het contact met onze klanten en het werk van onze ambachtslieden. Daarom hebben wij twee evenementen rond elkaar georganiseerd!

Wilt u een nieuwe LILU tas? We zijn er blij mee. Maar welke moet ik kiezen? Wat dacht u van een privé shopping spree voor u, uw vrienden, of uw familie? Dat is nu mogelijk bij LILU. Het concept is simpel, de winkel is een half uur lang helemaal van u. Na het maken van een afspraak wordt de boetiek geprivatiseerd voor uw shopsessie. Bovendien wordt u geadviseerd door de ontwerpster zelf, Emmanuelle Adam. De ontwerpster van de LILU tassen nodigt u uit om een afspraak met haar te maken voor een persoonlijke benadering. Zij zal u graag begeleiden naar het model dat perfect past bij uw persoonlijkheid, uw wensen en uw behoeften.

Het principe van deze optie is eenvoudig: u ontdekt LILU, zijn geschiedenis en zijn waarden. Een versterkte winkelervaring en leerervaring, want u kunt het atelier bezoeken, het vakmanschap leren kennen en een kijkje achter de schermen nemen om te ontdekken hoe een handtas wordt gemaakt. We vertellen u alles over de oorsprong van het leer: hoe we het selecteren, hoe het gelooid wordt en wat dat betekent voor zowel het leer als het milieu. Nadien kunt u ook genieten van een gepersonaliseerde winkelervaring met het advies van onze ontwerpster, Emmanuelle Adam.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.