×
Blijf op de hoogte

LILU MET VAKANTIE
LILU zal tussen 31 juli en 18 augustus gedurende twee weken gesloten zijn. De bestellingen gemaakt via onze website tijdens deze periode, zullen vanaf 19 augustus verstuurd worden. Geniet van deze welverdiende zomer!

Als je in de buurt van Knokke bent gedurende de 2de week van augustus, vergeet dan zeker niet om ons een bezoekje te brengen in onze Pop-up, Zeemeeuwenpad, 5 op volgende dagen:
11.08 van 18u tot 21u voor onze openingsavond
12.08 van 10u tot 21u
13.08 van 10u tot 13u

VERZENDING EN RETOURPOLITIEK

GRATIS LEVERING in België en voor elke bestelling boven 500€ leveren wij gratis in de rest van Europa. Voor bestellingen onder de 500€ zal een kost van 25€ worden aangerekend.

LILU levert enkel in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Groot-Brittannië. Wenst u een levering in een ander dan de bovenvermelde landen, neem dan contact met ons.

De verzendkosten worden bij afrekening toegevoegd en de producten wordt door “bpost” verzonden.

Voor elke terugname of omruiling, neem je binnen de 7 dagen na ontvangst van je bestelling, contact met info@lilu.be De klant is verantwoordelijk voor de retourkosten, tenzij het product defect is, in welk geval LILU de retourkosten voor haar rekening neemt.

De betalingen gebeuren met behulp van het beveiligde betalingsprotocol Stripe
Wij aanvaarden de volgende betaalmethodes: Visa, Mastercard en Bancontact.

Lees onze volledige algemene voorwaarden vooraleer je een aankoop doet.