EEN LILU HANDTAS IS…?

Een handtas is meer dan een modeaccessoire, het is een verlengstuk van jezelf, het weerspiegelt je persoonlijkheid en het vergezelt je overal.  De Lilu handtas is verkrijgbaar in verschillende grootte en kleuren en is zowel praktisch als esthetisch. Mooi, hedendaags en tijdloos tegelijk, eenvoudig te dragen en ontworpen om lang mee te gaan. Met de tijd, krijgt je handtas een uniek patina en wordt ze soepeler, zodat je ze jaren kunt gebruiken. Mooi, modern en tijdloos. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en ontwikkelen na verloop van tijd hun eigen unieke patina en karakter. Gemakkelijk te gebruiken en te dragen, ze zullen u nog jaren vergezellen.

DE LILU-WAARDEN?

Vakmanschap, knowhow en made in Belgium zijn de basiswaarden van Lilu. De tassen worden door bekwame en gepassioneerde ambachtslieden, in beperkte hoeveelheden geproduceerd. In een slow-fashion perspectief, worden ze gemaakt om lang mee te gaan en doorgegeven te worden van generatie op generatie.

Lilu is ook respectvol voor onze planeet en beperkt haar koolstofvoetafdruk door al haar handtassen in Brussel te produceren. Ze werkt uitsluitend samen met looierijen die voldoen aan de strikte Europese normen en die de richtlijnen voor de chemicaliën in hun verfproces strikt navolgen, om zo milieuvriendelijk materiaal te bevorderen.

Tassen zijn verkrijgbaar in onze boetiek of via geselecteerde winkels in heel België. Wij bieden ook een “op maat” service (in dit geval, rekenen op zes tot acht weken voor de productie. U kiest het model, het leder, de kleur, zelfs het aantal zakken …

HOE EN WAAR WORDEN DE LILU HANDTASSEN GEMAAKT?

Het is in ons Brussels atelier-boetiek, dat al onze handtassen het licht zien. Hier worden de kwaliteitsvolle, soepele huiden, afkomstig uit verschillende Europese leerlooierijen (Frankrijk, Italië, Duitsland) door onze ambachtslieden zorgvuldig bewerkt en nagekeken.

Val je voor een van onze handtassen verkrijgbaar in onze boetiek of bij een van onze partners, of verkies je om je handtas op maat te laten maken, dan kan je zowel het model, formaat, ledersoort, kleur en aantal zakken volledig naar uw smaak laten maken (tel hiervoor een termijn van 8 weken confectietijd).

WIE IS LILU?

Van kleins af aan, is de passie in al haar vormen, de drijfkracht van Emmanuelle Adam, afgestudeerd in rechten en management.  Haar passie voor vakmanschap, kunst en lederwaren brachten haar ertoe om in 2005 Lilu op te richten. “Ik wilde het ruwe materiaal graag bewerken, om Belgische kwaliteitstassen en accessoires te produceren die mooi, praktisch maar ook duurzaam zouden zijn”. Handtassen die haar, maar ook vooral jou vertegenwoordigen…

Waar is ze te vinden? Glimlachend, intuïtief en attent, Emmanuelle Adam brengt het grootste deel van haar tijd door in haar atelier-boetiek, waar ze je steeds met plezier ontvangt, om je advies te geven en je te begeleiden bij de keuze van de tas, die het beste bij je past.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.