Terug naar de Belgische knowhow voor uw lederwaren met Lilu

De modeaccessoires van het luxemerk Lilu combineren comfort met elegantie dankzij de handgemaakte handtas in Leuven van Lilu. Hun tijdloze en eigentijdse stijl zal u verleiden. Vind de lederen handtas in Leuven, die perfect bij uw outfit en stijl past. Ontdek een uitzonderlijke knowhow in Lilu’s lederwaren atelier.

Onze duurzame inzet voor het milieu

Ons merk Lilu zet zich in om haar ecologische voetafdruk voortdurend te verkleinen. Hoe dan ? Dankzij de kleinschalige ambachtelijke productie en de promotie van plaatselijke lederambachten. We dringen ook aan op een ethische verbintenis waarbij we alleen werken met looierijen die voldoen aan strikte Europese richtlijnen. Daarom selecteren wij alleen natuurlijk leder van voor consumptie bestemde koeien, voornamelijk uit Frankrijk en Italië. Ten tweede stellen onze knowhow en ervaring ons in staat een ambachtelijk werk van ontwikkeling, snijden en assemblage uit te voeren om deze materiaal van hoge kwaliteit om te zetten in unieke creaties.

De soorten handgemaakte handtassen die u kunt vinden bij Lilu

Wilt u een originele, fashionable en eco-vriendelijke handtas ? Ons lederwaren atelier biedt twee keer per jaar een collectie tassen aan, in de winter en in de zomer. De tassen worden in beperkte hoeveelheden geproduceerd, maar we bieden een grote verscheidenheid aan modellen, allemaal gemaakt van echt leder. U kunt hobo tassen, draagtassen of zelfs schoudertassen vinden. Naast onze collecties werken we regelmatig samen met onze klanten om hun op maat gemaakte projecten te creëren. We stellen onze ambachtelijke knowhow in dienst van uw wensen om de handtas te creëren die bij u past.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

De fasen van de productie van een handtas in Leuven

In de eerste plaats hebt u de mogelijkheid uw handtas te personaliseren om een uniek stuk te verkrijgen dat uw smaak weerspiegelt. Net als de andere Lilu-tassen zal het vervaardigd zijn van natuurlijk koeienhuid. Dit leer is afkomstig uit Europa en is duurzaam. Het ontwerp van de Lilu tassencollecties wordt exclusief ontwikkeld in hun boetiekatelier in de Baljuwstraat. Het atelier waar al het fabricagewerk plaatsvindt. Het resultaat is een unieke collectie originele, exclusieve modellen, trendy handtassen van uitzonderlijke kwaliteit, die de grootste luxemerken waardig zijn.

Uw Lilu handtas in Leuven laten leveren is mogelijk

Ons team begrijpt dat u niet direct naar onze atelier-boetiek kunt gaan. U kunt nog steeds genieten van ons vakmanschap door te kiezen voor onze thuisbezorgdiensten: Diependaal, Vogelzang, Terbank, Benedenlo of Langeveld. Waar u ook bent in Leuven, u kunt uw vrouwen handtas krijgen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.