Het leerwerkplaats Lilu maakt handtassen in België

Duurzame en tijdloze, lederen handtassen maken een comeback. Het slow fashion merk Lilu Het slow fashion merk Lilu maakt handtassen van natuurlijk leder in zijn leerwerkplaats in België. Trendy, moderne, duurzame en milieuvriendelijke handtassen gemaakt van Europees kwaliteitsleder dat mettertijd een patina ontwikkelt. 

Durf de handtas te maken in het Lilu leerwerkplaats in België

Wilt u een originele vrouwen handtas die bij u past? Wilt u een exclusieve handtas die u nergens anders kunt vinden? Het merk Lilu voldoet aan al uw verwachtingen. Inderdaad, Lilu handtassen, gemaakt van koeienhuid, zijn uniek in de wereld. Het lederwerk is uitzonderlijk, voor handtassen van hoge kwaliteit met onberispelijk vakmanschap die lang meegaan. Ze zijn trendy en milieuvriendelijk. De handtassen van Lilu worden op bestelling gemaakt in het Brusselse leerwerkplaats en zijn het resultaat van uniek vakmanschap. De lederen details en versieringen zijn met de hand op de handtas zelf getekend. Elk stuk is dus een unieke, handgemaakte creatie. Emmanuelle en haar team zullen in Milaan de materialen voor de handtas kiezen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De Lilu lederen handtas kan zowel in de lente-zomerperiode als in de herfst-winterperiode gedragen worden. Een handig modeaccessoire voor alle gelegenheden. Luxe binnen handbereik.

Hoe worden de handtassen gemaakt in het Lilu leerwerkplaats in België ?

Ten eerste zijn de elegante en ecologische handtassen handgemaakt. Inderdaad, ze worden vervaardigd in het Lilu leerwerkplaats in België. Het team reist twee keer per jaar naar Milaan om het perfecte leder te selecteren voor hun zomer- en wintercollecties. Vervolgens creëren ze nieuwe modellen, waarbij ze zich laten inspireren door deze nieuwe ledersoorten en de trends van het seizoen. Wanneer het resultaat hen bevalt, snijdt het team het leder, tooit het, zet het de verschillende elementen in elkaar, naait het vast en pimpt het tot slot. 

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Uw lederen handtas overal verkrijgbaar in België

Wilt u een lederen handtas van Lilu kopen ? Brussel, Luik, Oostende, Kortrijk, Gent, Antwerpen… U kunt overal in België gratis geleverd krijgen. U kunt ook persoonlijk langskomen in de Lilu atelier-boetiek om de handtassen te bekijken en uw keuze te maken. 

Het leerwerkplaats Lilu in België zet zich in voor het milieu

Lilu, het luxelederwarenhuis opgericht in 2005, streeft er voortdurend naar om elegante handtassen aan te bieden en tegelijkertijd de impact op de planeet te verminderen. De handtassen zijn gemaakt van koeienhuid, die in Europa wordt ingekocht, evenals alle andere materialen die voor de vervaardiging van de handtassen worden gebruikt. In een geest van slow fashion worden de handtassen van Lilu in beperkte hoeveelheden geproduceerd. De oorsprong van de materialen en de geproduceerde hoeveelheden zijn immers twee van de elementen die een aanzienlijke invloed op het milieu kunnen hebben. Als u een tas wilt kiezen die niet alleen mooi is, maar ook milieuvriendelijk, en waarvan het leder de tand des tijds zal doorstaan, in tegenstelling tot veel synthetische materialen, kom dan bij ons langs in de Lilu atelier-boetiek. Of ontdek al onze modellen handtassen op onze website.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.