Maak uw eigen handgemaakte handtas in Antwerpen met het Lilu atelier

Bij het ambachtelijke bedrijf Lilu, vindt u de lederen handtas van uw dromen. De collectie handtassen in Antwerpen wordt volledig ontworpen en geproduceerd in onze atelier-boetiek. Het is ook mogelijk om de handtas te personaliseren door het leder of de kleur te kiezen. U kunt uw handtas zelfs volledig bij ons laten ontwerpen, zodat u een handtas op maat en een uniek stuk naar uw beeld krijgt ! Smelt voor uw volgende handgemaakte handtas in Antwerpen : de milieuvriendelijke Lilu handtas.

De handgemaakte handtas van Lilu, nabij Antwerpen, volgt de trends

Bij Lilu is uw handgemaakte handtassen Antwerpen niet alleen het ideale modeaccessoire, maar ook nog eens praktisch. Trendy handtassen van echt leder die tijdloos zijn en qua kwaliteit kunnen wedijveren met de grote luxemerken. Door te kiezen voor knowhow en handgemaakte productie in het Brusselse atelier ontwerpt en vervaardigt LILU originele tassen met een tijdloze stijl. Door een LILU-tas te kopen stimuleert u de lokale economie en het vakmanschap, terwijl u uzelf trakteert op een tas met unieke details en kwaliteit.

Door voor Lilu te kiezen, kiest u ook voor een stijl die de tand des tijds doorstaat, met een tas die bij alle gelegenheden gedragen kan worden. Combineer uw outfit met een Lilu lederen handtas in Antwerpen. Verwen uzelf met een smaakvol accessoire dat 100% in België is gemaakt.

De verschillende soorten handtassen bij Lilu

U kunt ook kiezen voor onze must-have ontwerpen zonder het personalisatieproces te doorlopen. De deuren van onze atelier-boetiek staan voor u open, zodat u getuige kunt zijn van het creatie- en productieproces van onze handtassen. U kunt ook kiezen voor een van onze beperkte series. Ontdek de verschillende huiden en kwaliteitsleersoorten die in onze collecties worden aangeboden en maak kennis met ons team.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Onze inzet voor duurzame mode

Lilu legt zich uitsluitend toe op handgemaakte productie in kleine hoeveelheden van natuurlijk runderleer. Elk leer is met de hand geselecteerd uit de beste Europese looierijen voor een weelderige kwaliteit en gevoel. Het LILU-team ‘werkt’ met de hand aan alle productie. Van de selectie van de ledersoorten door ons team in Milaan, tot het maken van de kledingstukken, tot de keuze van de accessoires, het zijn Emmanuelle en haar team die achter dit werk staan.

Bovendien hebben we geen leer van exotische dieren en worden er geen plastic of andere synthetische materialen gebruikt. Het zachte leder van al onze lederwaren is afkomstig van Italiaanse of Franse leerlooierijen. Strikte gedragsregels waardoor u een lederen handtas kunt kopen zonder u zorgen te maken over de milieu-impact ervan, dankzij Lilu.

Laat uw handtas leveren in Antwerpen

U hebt niet de mogelijkheid om uw vrouwen handtas rechtstreeks af te halen in ons lederwaren atelier in Brussel ? Geniet van onze gratis leveringsdienst in Antwerpen en ontvang uw handtas bij u thuis. Of u nu in de wijk Brederode, het historische centrum, het Schipperskwartier, Antwerpen-Noord of de Stationsbuurt bent gevestigd : Lilu levert overal.

 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.