Met Lilu : kies een gepersonaliseerde handtas in Antwerpen voor elke gelegenheid

In de atelier-boetiek van Lilu, in de buurt van Antwerpen, wordt een tijdloze handtas voor u gemaakt, of het nu voor de herfst-winter of de lente-zomer is. De knowhow van Lilu is het creëren van unieke modetassen die uw outfits zullen verfraaien. Ga voor een handtas van kwaliteitsleder, van Europese oorsprong. Een bepaald idee van luxe, meer kwalitatief en duurzaam.

Uw handtas in Antwerpen die de lokale productie en het vakmanschap bevordert

Lilu is een merk van lederen handtassen voor vrouwen dat zich inzet voor meer verantwoord en milieuvriendelijk winkelen. Door handgemaakt vakmanschap te promoten en lokale bedrijven en leveranciers te steunen. Inderdaad, elk stuk is uniek omdat het handgemaakt wordt door een Lilu lederbewerker in het atelier in hartje Brussel. De details zijn met de hand gemaakt, waardoor uw handtas een ongeëvenaarde authenticiteit krijgt.

Ons team legt ook de nadruk op het belang van de grondstof door alleen de voorkeur te geven aan Europees kwaliteitsleder. Al onze tassen zijn 100% leder en worden gemaakt volgens een plantaardige looimethode, oftewel een milieuvriendelijk proces dat een lange levensduur van de handtas garandeert. Bovendien wordt elk stuk leder zorgvuldig geselecteerd uit de beste Europese markten om uw handtas te ontwerpen met materialen van de hoogste kwaliteit. Een uniek ontwerp voor een handtas die lang meegaat.

De terugkeer van slow fashion voor uw shopping

Op de hoogte zijn van de laatste trends is een must geworden voor veel merken die zich genoodzaakt voelen om bijna elke week nieuwe collecties uit te brengen. Een hectische race naar overconsumptie. Bij Lilu staan we lijnrecht tegenover elkaar : minder, maar beter. Een meer verantwoord idee van consumptie, zeer slow fashion. Kortom, kwaliteit boven kwantiteit, en lokale en verantwoorde productie.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Uw handtas overal verkrijgbaar in Antwerpen

Woont u in de buurt van het station, het historisch centrum, het Schipperskwartier, Antwerpen-Noord of Brederode ? Onze atelier-boetiek levert gratis in heel België. Zo kunt u uw hobo tas rechtstreeks in Antwerpen bestellen en bij u thuis laten leveren. 

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinant 

Eco-verantwoord shoppen met de Lilu handtas nabij Antwerpen

Lilu is een toegewijd merk dat voortdurend op zoek is naar manieren om het milieu minder te belasten. Ons team werkt met looierijen die voldoen aan strenge Europese normen, en biedt dus koeienhuiden van hoge kwaliteit. Bij Lilu vermijden we ook plastic in al zijn vormen. Zo zult u geen synthetische handtassen of leder van exotische dieren vinden. Sommige grote merken gebruiken inderdaad nog steeds krokodil of slang voor hun tassen, schoenen en accessoires. Niets van dit alles is het geval bij Lilu, dat alleen bedrukte of gestempelde koeienhuiden in slangen- of krokodillenstijl aanbiedt, afkomstig van een verantwoorde Europese industrie. Handgemaakte handtassen die uw waarden delen.

Ontdek meer over onze handgemaakte handtassen en lederen handtassen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.