Kies voor een uniek stuk met een lederen handtas van Lilu in Antwerpen

Een lederen handtas in Antwerpen kan een geweldig verjaardagscadeau zijn of zelfs een geschenk. Onze productie is gebaseerd op een ongeëvenaarde knowhow die de laatste jaren verloren is gegaan doordat de luxe lederwarenindustrie zich meer op de kwantiteit dan op de kwaliteit van haar modeaccessoires heeft geconcentreerd. In onze Lilu-shop vindt u uitzonderlijk werk. Vind uw handtas in Antwerpen in onze winkel

Wat zijn de kenmerken van de lederen handtas van Lilu in Antwerpen ?

Door te kiezen voor een nieuwe lederen handtas van Lilu, kiest u voor een tijdloze handtas met ongeëvenaard vakmanschap. We werken met koeienhuid volgens een techniek die maar al te vaak wordt vergeten door de grote luxemerken: plantaardig looien. Bewaar dus voor de komende jaren een zacht materiaal dat het in de herfst/winter net zo goed doet als in de lente/zomer.

Bovendien, bij Lilu, is de handtas handgemaakt. Dit betekent dat elk stuk wordt gemaakt door een Lilu lederbewerker in het atelier in het hartje van Brussel. Hij bewerkt het leer om het de beste uitstraling te geven en voegt met de hand de details toe die het verschil maken. Dankzij de professionele precisie en het vakmanschap is uw Lilu handtas niet zomaar een accessoire. Het is een voorwerp met een geschiedenis en een ziel.

Kom en ontdek het Lilu atelier in België

U kunt een lederen handtas in Antwerpen online kopen. U kunt ook een kijkje komen nemen in ons atelier in het centrum van Brussel. U kunt onze volledige collectie in beperkte oplage ontdekken, maar ook uw model handtas personaliseren. Wilt u uw volgende grote draagtas, tote bag of zelfs kleine reistas ontwerpen ? Lilu opent de hele week haar deuren voor u.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Uniek vakmanschap voor uw lederen handtas in Antwerpen

Ons merk moedigt lokale bedrijven aan. Bovendien hechten we veel belang aan het beperken van onze impact op het milieu. We geven de voorkeur aan korte circuits voor de oorsprong van onze grondstoffen. Zo komt ons rundsleder uitsluitend uit Europa, met een meerderheid van Italiaans leder. Veel beter dan plantaardig leer, dat van plastic gemaakt is, net als kunstleer of synthetisch leer. Materialen die schadelijk zijn voor het milieu.

Ontvang uw handtas overal in Antwerpen

Ons handwerkbedrijf levert zijn handtassen over heel België en vooral in Antwerpen. Dus Of u nu in de buurt van het historische centrum bent, in Brederode, het Schipperskwartier, de Stationsbuurt of zelfs Antwerpen-Noord ; onze leveringsdiensten zijn beschikbaar ! Bestel nu en ontvang uw echt lederen handtas binnen enkele dagen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.