Hoe een handtas kiezen ? Advies van het merk Lilu

Hoe een handtas kiezen ? Is een tas die ethische en ecologische verplichtingen respecteert mogelijk ? Met het merk Lilu neemt u deel aan een ecologisch verantwoorde aanpak door te kiezen voor een tas van koeienhuid. U kunt ons ook vragen om de dameshandtas van uw dromen te ontwerpen, die we dan in onze atelier-boetiek in Brussel zullen vervaardigen.

De atelier-boetiek Lilu : handtassenontwerpster sinds 2005

Het merk Lilu heeft een atelier-boetiek in het hart van onze hoofdstad, Baljuwstraat. Het is hier dat ons team alle Lilu handtassen met de hand maakt dankzij onze artisanale knowhow. Als u naar onze winkel komt, krijgt u al het advies dat u nodig hebt van ons team van lederliefhebbers. U kunt de materialen aanraken en krijgt alle uitleg over de productie, de fabricage maar ook de uiteindelijke vervaardiging van onze tassenmodellen.

Hoe een handtas kiezen ? Waarom personaliseert u het niet ?

Nieuwe ideeën vinden, nieuwe modellen creëren, een tas ontwerpen… Het creatieve deel van Lilu is het meest opwindend. Naast onze twee collecties die het hele jaar door in beperkte oplage verkrijgbaar zijn, bieden we u de mogelijkheid om uw eigen lederen handtas te ontwerpen. We zullen dan samen kijken naar het algemene ontwerp van uw damestas. We beginnen met het definiëren van de vorm : hobo tas, tote bag, boodschappentas …

U kiest dan de kleur, de print en de plaats van elk vakje. Zo kunt u meewerken aan de creatie van een unieke tas, naar uw beeld en praktisch volgens uw activiteiten. Combineer het met al uw outfits en andere modeaccessoires voor alle gelegenheden !

Suivez-nous
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Belgisch vakmanschap en knowhow : de waarden van Lilu

Bij Lilu zijn we voorstander van het gebruik van de grondstof, koeienhuid. We besteden bijzondere aandacht aan de oorsprong van deze laatste. Onze ledersoorten komen uit Europa, voornamelijk uit Italië, en we selecteren ze zorgvuldig bij het ontwerpen van elke nieuwe collectie. Dankzij deze hoogwaardige grondstof kunnen we onze klanten elegante, trendy en op maat gemaakte handtassen aanbieden.

We besteden veel zorg aan onze runderhuid, vooral door het gebruik van de plantaardige looitechniek. Dit wordt vaak vergeten door veel merken, maar het zorgt ervoor dat uw tas tijdloos blijft. Het looiproces houdt onze lederen tassen zacht en weerbestendig. We zetten ons ook in voor lokale productie door lokale bedrijven te promoten voor uw shopping.

Hoe een handtas kiezen ? Ontmoet het Lilu team

Onze atelier-boetiek bevindt zich in het centrum van Brussel, in de Baljuwstraat. We ontmoeten u graag en delen onze passie voor de fabricage van onze handtassen. Ook kan u binnenkijken in onze ontwerpstudio.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.