Hoe kan ik een lederen tas reinigen ?

Vraagt u zich af hoe u een lederen tas moet reinigen ? Het luxemerk Lilu legt uit hoe u uw tas schoonmaakt, zodat hij mooi blijft en langer meegaat. Als u dit op tijd doet en uw lederen handtas goed schoonmaakt, blijft hij lang gezond. Voor persoonlijk advies, neem contact op met de Lilu atelier-boetiek.

Wat u kunt doen om de buitenkant van een enigszins vuile lederen tas te reinigen

Om te beginnen, zorg ervoor dat uw tas van leer is. Als dat niet het geval is, kunnen de methodes die u hier zult vinden uw handtas beschadigen. Bij Lilu zijn al onze handtassen gemaakt van echt leer, u hoeft zich dus geen zorgen te maken. Voor een lederen tas met weinig vuil, moet u het leder zeer snel reinigen. U kunt beginnen met het vuile gedeelte voorzichtig af te vegen met een schone handdoek. Natuurlijk moet de vlek voorzichtig worden ingewreven. Als het er niet afgaat, gebruik dan een doek gedrenkt in een product dat geschikt is voor leer. Als u er geen hebt, kunt u uw doek in een mengsel van zeep en water laten weken. Veeg het overtollige product af met een droge doek. Laat het dan drogen en bevochtig uw tas.

Onze tips voor een zeer vuile handtas

Als uw tas erg vuil is en er vlekken op zitten, zijn er verschillende oplossingen. U kunt beginnen met een mengsel van bijenwas en terpentijn op uw leren tas aan te brengen. Laat dit mengsel op uw tas intrekken en veeg het af met een doek. U kunt kiezen voor een andere oplossing op basis van witte azijn. Veeg uw tas eerst af met een doekje gedrenkt in witte azijn en water. Laat een paar minuten intrekken en reinig nogmaals met een in schoon water gedrenkte doek. Dep het leer vervolgens met een droge doek om overtollig water te verwijderen. Spuit uw tas in met vloeibare glycerine en laat het drogen. Eindig met het bevochtigen van uw lederen handtas.

Sac à main Lilu

Onze tips voor het reinigen van de binnenkant van een lederen tas

Is de bodem van uw handtas het slachtoffer geworden van een pennenvlek of een chocoladevlek ? Wat voor vlek het ook is, het is belangrijk om de binnenkant van uw handtas regelmatig schoon te maken. De voorwerpen die we in onze tassen stoppen kunnen inderdaad vuil zijn, zoals munten. Om te voorkomen dat het interieur beschadigd raakt, zijn de voeringen bij Lilu van leer gemaakt. Maakt je tas leeg, zet hem dan op zijn kop en schud hem om alle kruimels en stof te verwijderen. Haal de voering eruit en maak deze voorzichtig schoon met een doekje met water en milde zeep. Laat het drogen, bevochtig het en doe de voering terug in de handtas.

Verwijder nare geurtjes uit uw lederen tas

Om onaangename geurtjes te vermijden, moet uw handtas in de eerste plaats hygiënisch zijn. Reinig en onderhoud uw handtas goed om onaangename geurtjes te voorkomen. Als uw lederen handtas erg stinkt wanneer u hem koopt, betekent dit dat het looien niet goed is gebeurd. Lilu gebruikt de plantaardige leerlooitechniek. Dit maakt het leer zacht, sterk en reukloos. Bovendien is het milieuvriendelijk en zijn de gebruikte producten niet schadelijk voor de mens. Als uw handtas niet lekker ruikt, breng er dan regelmatig bijenwas op aan. U kunt ook een reinigingsmelk gebruiken, vermengd met een paar druppels etherische olie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.