Selecteer lokale productie en know-how voor uw designer handtas in Brussel

Wie droomt er niet van een exclusieve en originele handtas in Brussel ? Een unieke creatie met een modern design. Lilu’s atelier-boetiek maakt deze droom voor u waar. Kies voor een designer handtas in Brussel die volledig met de hand wordt gemaakt in de atelier-boetiek in het centrum van de stad.

Het Lilu merk biedt een heropleving van de handgemaakte handtas

Het Lilu-concept is een terugkeer naar de knowhow die we met de fast fashion zijn kwijtgeraakt. Dat wil zeggen, atelierwerk, collecties gemaakt in beperkte hoeveelheden en met grote zorg. Al onze handtassen in Brussel worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, volgens een voorouderlijke techniek, namelijk het met de hand uitsnijden van de huiden volgens een patroon. De sjablonen worden uit koeienhuid gesneden en de afzonderlijke delen worden in de werkplaats met de hand in elkaar gezet. Door ervoor te kiezen haar handtassen met de hand te maken, wil de ontwerpster van het merk, Emmanuelle, controle houden over alle fasen van de fabricage van het product. Door authentieke lederwaren te maken, biedt Lilu u een uniek handgemaakt product. De kwaliteit van de gebruikte huiden is eveneens zeer belangrijk. Elke huid wordt stuk voor stuk geselecteerd op de beste Europese markten.

Wat zijn de kenmerken van de designer handtas in Brussel van Lilu ?

Lilu biedt dameshandtassen met een hoge kwaliteit van fabricage en afwerking. Een echt alternatief voor de grote merken lederwaren en kleine lederwaren. Een designer handtas in Brussel is voor Lilu een handtas met een uniek en origineel design, gemaakt op een exclusieve manier die bij uw persoonlijkheid past. Daarom biedt de ontwerpster van het merk, Emmanuelle, u de mogelijkheid om uw lederen handtas te personaliseren, ongeacht de kleur, het leder, de compartimenten of zelfs de grootte van het handvat dat verstelbaar is. Op die manier vermijdt Lilu massaproductie door de voorkeur te geven aan slow fashion. Voor uw volgende reistas, kleine handtas of zelfs schoudertas, kiest u voor Belgische knowhow met Lilu.

Sac à main Lilu

De terugkeer van het vakmanschap in de mode in België

Het hele proces van het maken en produceren van uw Lilu handgemaakte handtas wordt uitgevoerd in de atelier-boetiek. Verantwoord shoppen met een tijdloze stijl die een must-have is in uw garderobe. De materialen die gebruikt worden voor de vervaardiging van uw Belgische handtas komen allemaal uit Europa. Lilu is voorstander van korte circuits om de impact van de modesector op het milieu te verminderen.

Uw designer handtas overal verkrijgbaar in Brussel

De lederen handtassen worden gratis geleverd in de hele stad Brussel. Of u nu op het Brusselse kerkhof bent, op de Charles-Quintlaan, in de wijk Saint-Antonius, de wijk Sint-Bonifaas of de wijk Spiegel : Lilu levert uw lederen handtas voor vrouwen !

Maar als voor u niets de sensatie van de aanraking vervangt, aarzel dan niet om direct ter plaatse te komen. U zult de stappen ontdekken voor uw nieuwe handgemaakte handtas. U krijgt ook de gelegenheid om deze prachtige huiden van dichtbij te zien en te voelen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.