Fashionable en eco-verantwoordelijk met de Lilu handtas in Brussel

Wilt u een trendy handtas hebben zonder bij te dragen aan de massaconsumptie ? Wilt u investeren in een duurzame en verantwoorde dameshandtas ? Het merk Lilu biedt u eigentijdse handtassen in verschillende Europese ledersoorten. De lederen handtassen, gemaakt en verkocht in België, zijn mooie accessoires die tegelijkertijd onze planeet respecteren. Ga dus voor een handtas met een modern, milieuvriendelijk ontwerp in Brussel.

Alle kenmerken van een handgemaakte handtas in Brussel

Lilu’s lederen handtas is zowel fashionable als praktisch. Ontworpen om vrouwen te behagen en hen te begeleiden in hun dagelijks leven, met respect voor de planeet. Bijvoorbeeld : het 100% Belgische handtassenmerk gebruikt alleen natuurlijk leder of verantwoord gelooide, Europese huiden. Bovendien wordt natuurlijk leder, in tegenstelling tot veganistisch leder, niet gemaakt van kunststoffen of materialen die veel hulpbronnen verbruiken bij de vervaardiging ervan, waardoor het minder belastend is voor het milieu. 

Elke handtas wordt vervolgens met de hand vervaardigd in het atelier in het hartje van Brussel. Het merk wil elke stap van het productieproces controleren. Zo kan het uitzicht van de handtas tot in het kleinste detail worden verfijnd. U koopt een moderne handtas en steunt tegelijkertijd de lokale en ambachtelijke productie. Bovendien gaan de handtassen van Lilu lang mee en worden ze in kleine hoeveelheden geproduceerd op een eco-verantwoorde manier, net als slow fashion. Alle Lilu handtassen hebben een uitgewerkt en origineel design. Ze hebben een uitzonderlijke kwaliteit van afwerking.

Wees fashionable met een duurzame Lilu handtas

De Lilu dameshandtas is een tijdloos modeaccessoire. Het merk streeft er ook naar collecties te creëren die bij de tijd passen, door edele ledersoorten en materialen te gebruiken voor handtassen die zowel luxueus als praktisch zijn. Modellen met een prachtig patina, een teken van kwaliteitsleder. En een grote verscheidenheid aan iconische vrouwenontwerpen die praktisch, stijlvol en duurzaam zijn :

– De stijlvolle en praktische schoudertas
– De lederen hobo is stijlvol en casual
– De praktische draagtas voor het werk of een dagje shoppen

Al onze tassen zijn beschikbaar voor levering in heel België, inclusief Gent, Antwerpen, Leuven, Luik en Namen.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

De Lilu handtas kan overal in Brussel geleverd worden

Woont u in Anderlecht, Ukkel, Evere, Vorst of Jette ? Lilu bezorgt uw handtas gratis, waar u ook woont in Brussel of in België. Het enige wat u hoeft te doen is online bestellen. Toch raden wij u aan naar onze lederwaren atelier te komen om de handtassen ter plaatse te bekijken en de kwaliteit en soepelheid van ons exclusieve rundsleder echt te “voelen”.

Uw luxemerk Lilu, begaan met het milieu

Het luxemerk Lilu, waarvan het atelier in Brussel is gevestigd, bestaat sinds 2005. Het Lilu team heeft een productiefilosofie die het tegenovergestelde is van massaconsumptie. Ze nemen de tijd om materialen te kiezen, te creëren en hun handtassencollecties te ontwerpen. In dezelfde geest worden de tassen exclusief met de hand gemaakt in de atelier-boetiek in Brussel. Kortom, investeren in een stuk van Lilu betekent het ondersteunen van een bepaald concept van slow fashion en slow luxury.

Om meer te weten te komen over onze designertassen, onze dames handtassen en ons boetiekatelier in Brussel, kunt u de Lilu-website bezoeken of rechtstreeks naar de boetiek komen. Ontdek ook onze collecties handgemaakte handtassen en lederen tassen.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.