De tijdloze lederen handtas van Lilu in Brussel

De handtas is een tijdloos modeaccessoire. Het is niet alleen praktisch om al uw persoonlijke bezittingen in op te bergen, het past ook bij al uw outfits en is een onmisbare bondgenoot in ons actieve leven als moderne vrouw. De handtassen in Brussel van Lilu bieden ook een kwaliteit van handwerk en een strenge selectie van Europese huiden en accessoires.

In tegenstelling tot de meeste handtassen, waar te veel concessies worden gedaan in de naam van massaproductie, denkt en maakt Lilu elk van haar creaties uniek. Kies voor een handgemaakte handtas die tegen de stroom ingaat, de planeet respecteert en uniek is in de wereld, dus kom shoppen bij Lilu. Vind de handtas van uw dromen, gemaakt van eco-verantwoord leder in de Lilu atelier-boetiek Lilu in Brussel.

Wat maakt de Lilu lederen handtas in Brussel zo speciaal ?

Beter dan handtassen in synthetisch of veganistisch leder, is de Lilu dames handtas gemaakt van natuurlijk runderleer of milieuvriendelijk gelooid leder. Zo is het duurzaam en vindt het door de tijd heen een andere schoonheid. Het echte leder dat bij Lilu wordt gebruikt, komt uit Europa. Hetzelfde geldt voor alle andere producten die bij de vervaardiging van handtassen worden gebruikt. De keuze van strikt Europese leveranciers is geen kwestie van toeval.

Lilu is een merk dat wil werken met leder van de hoogste kwaliteit en daarom zorgvuldig haar partners selecteert. Bovendien is het feit dat Lilu haar producten manueel vervaardigt in een atelier in Brussel zeer belangrijk voor de ontwerpster. Ze wil de werkwijze en de kwaliteit van het werk van een authentieke lederbewerker in stand houden om u unieke stukken met ambachtelijke knowhow aan te bieden. De huiden worden zorgvuldig geselecteerd bij Europese partnerlooierijen (in Italië of Frankrijk).

Een handtas die mooi veroudert, omdat de huiden na verloop van tijd een natuurlijk patina ontwikkelen. Bovendien worden de handtassen van Lilu met de hand gemaakt in haar atelier-boetiek in Brussel. Handtassen die ter plaatse worden ontworpen en gemaakt, waardoor ze exclusief en uniek zijn in de wereld. Zowel trendy als milieuvriendelijk, Lilu handtassen hebben het allemaal.

 

Lilu handtassen en hun plaats in de mode

Om te beginnen zijn designer handtassen altijd een onmisbaar modeaccessoire geweest. Ze zijn praktisch en verfraaien uw outfit. Tijdloos, het is een must-have in onze garderobes. Schoudertas, draagtas, hobo tas, computer tas, pochette tas, bucket bag, rugzak, pouch bag, … Wilt u er glamoureus uitzien voor een avondje uit of een tas waarin u dingen kunt opbergen zoals een make-up tasje ? Lilu heeft verschillende modellen tassen voor u gemaakt die u de hele dag zullen vergezellen. U kunt meer zien op de Lilu website of kom naar haar atelier-boetiek om je Belgische tas of handgemaakte handtas uit te zoeken.

 

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Val voor een Lilu lederen handtas en laat ze overal in Brussel leveren

Bij Lilu, verwen uzelf en koop uw nieuwe lederen handtas in onze e-shop en laat uw bestelling overal in Brussel en in heel België gratis leveren. U kunt uw bestelling plaatsen op de Lilu website en uw nieuwe aanwinst thuis ontvangen. Ukkel, Elsene, Sint-Pieters-Woluwe, Anderlecht, Etterbeek, … U kunt uw bestelling laten leveren in alle Brusselse gemeenten. Indien u echter liever het lederwerk van uw droomtas ziet en voelt, raden wij u aan persoonlijk langs te komen in het Lilu lederwaren atelier in Brussel om ter plaatse uw keuze te maken en indien u wenst te bestellen.

Een atelier-boetiek in Brussel waar eco-verantwoordelijkheid heerst

Sinds 2005 produceert het luxemerk Lilu Belgische handtassen die onze geliefde planeet respecteren. In een poging om het milieu te beschermen, worden de tassen met de hand gemaakt en in beperkte hoeveelheden. Zo reageren ze op een meer verantwoordelijke manier op de verlangens van vrouwen. Lilu vermijdt massaproductie en geeft de voorkeur aan slow fashion. Bovendien zijn alle gebruikte producten, ook het leder, Europees. Vind het model dat bij uw persoonlijkheid past in onze collectie unieke, exclusieve, handgemaakte Lilu handtassen. 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.