Het leerwerkplaats Lilu, in het hartje van Brussel

Lederen handtassen zijn een tijdloos accessoire voor dames. Maar met de massaproductie van vandaag wordt het moeilijk om nog originele lederen handtassen van goede kwaliteit te vinden. Daarom vervaardigt het luxemerk Lilu exclusieve lederen handtassen met veel aandacht voor kwaliteit in zijn leerwerkplaats in Brussel. U kunt unieke stukken vinden die bij uw persoonlijkheid passen voor de vrouw die op zoek is naar zowel waarde als modedetail. Trakteer uzelf op een trendy handtas met Lilu.

Waarom een lederen handtas kopen bij het leerwerkplaats Lilu in Brussel ?

Allereerst zijn de designer handtassen gemaakt van Europees leder, huiden en accessoires. Dankzij haar passie voor lederbewerking zijn de handtassen die Emmanuelle en haar team maken van uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Van de creatie van het patroon, de uitwerking van de collecties tot de afwerking van de lederen handtas, alles gebeurt op een ambachtelijke manier. Investeer in een unieke handtas, gemaakt in Brussel uit kwaliteitsleder. 

In de geest van slow fashion, zijn de tassen in beperkte oplage. Kiezen voor een lederen handtas betekent bovendien kiezen voor een tas die lang meegaat en het milieu respecteert. Door de lange levensduur kan het langer worden bewaard, en dus minder verbruiken. Een ander positief punt is dat natuurlijk leder, in tegenstelling tot veganistisch of synthetisch leder, niet bederft en niet zo veel hulpbronnen vergt voor de vervaardiging ervan. Zo draagt een investering in een Lilu dameshandtas bij tot de vermindering van de ecologische impact. Bovendien is het een zeer populair en tijdloos modeaccessoire. Lilu’s handgemaakte handtassen zijn perfect voor zowel de lente-zomer periode als voor de herfst-winter periode. 

De productiestappen van de Lilu lederen handtassen in Brussel

Deze stijlvolle, praktische en milieuvriendelijke Belgische handtassen worden vervaardigd in de Lilu atelier-boetiek in Brussel. De ontwerpster Emmanuelle reist twee keer per jaar naar Milaan. Daar selecteert ze de ledersoorten voor de zomer- en wintercollectie. Haar deskundig oog laat haar toe de meest geraffineerde en originele ledersoorten te selecteren die uw garderobe door de seizoenen heen zullen verrijken. Naast het uiterlijk, kan ze door haar jarenlange ervaring leder van superieure kwaliteit herkennen. Zo selecteert ze de allerbeste om ervoor te zorgen dat uw handtas niet alleen elegant is, maar ook vele jaren meegaat.

Haar keuze wordt dus bepaald door de kwaliteit van de huiden, de look en de feeling. Daarna creëren Emmanuelle en haar team nieuwe modellen en maken ze de prototypes, door sjablonen uit stof te knippen en kartonnen patronen te maken. Als het prototype hun bevalt, wordt het leer gesneden, getooid, gestikt, enz. Tenslotte zetten Emmanuelle en haar team alle onderdelen van de toekomstige designer handtas in elkaar voordat ze de handtas pimpen. 

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Een leerwerkplaats als geen ander, het eco-verantwoordelijke merk Lilu

Sinds het begin van haar bestaan in 2005, maakt Lilu verschillende modellen handgemaakte handtassen in koeienhuid. Dit luxe leerwerkplaats brengt haar passie voor leder over door middel van haar know-how. Lilu is begaan met het milieu. De hoeveelheid handtassen is dus beperkt. Ze maakt daarom deel uit van de slow-fashion beweging. In deze geest wil Lilu haar strijd tegen de schadelijke gevolgen voor het milieu voortzetten. Hoe doet ze dat? Met haar handtassen die een circulaire economie volgen. Voor een lederen handtas uit een leerwerkplaats in Brussel kunt u dus vertrouwen op Lilu. 

Laat uw favoriete handtas overal in Brussel leveren

Wilt u uzelf trakteren op een lederen handtas? Verwen uzelf door nu een tas te bestellen op de Lilu website. Oudergem, Ukkel, Elsene, Vorst, Evere, … We leveren gratis in heel Brussel. Kijk gerust eens naar Lilu’s iconische collecties op haar website. Maar we moedigen u aan om naar de atelier-boetiek te komen, zodat u de lederen handtassen kunt aanraken en ervaren.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.