Het merk Lilu, de handtas voor dames in Brussel

Bent u in de stemming voor een gloednieuwe handtas in Brussel ? Weet u niet welk merk of zelfs welk model u moet kiezen ? Breng en bezoek de Lilu shop of de website om de weelderige luxe handtassen te ontdekken. Bovendien zijn de lederen tassen van Lilu handgemaakt en milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar een handtas voor dames in Brussel, bent u bij Lilu aan het juiste adres.

Waarom is de Lilu handtas voor dames in Brussel uitzonderlijk ?

Eerst en vooral moet u weten dat de lederen handtas van Lilu trendy, praktisch en milieuvriendelijk is. Inderdaad, het merk Lilu staat erop alleen natuurlijke Europese producten en leder te gebruiken. In tegenstelling tot plantaardig leder, dat uit kunststoffen wordt vervaardigd, zijn voor natuurlijk leder zeer weinig grondstoffen nodig. De gevolgen voor het milieu worden daardoor beperkt. Bovendien is het niet nodig om steeds nieuwe tassen te kopen. Inderdaad, de lederen handtas gaat zeer lang mee.

Een ander bijzonder kenmerk van het merk Lilu is dat alle tassenmodellen een origineel ontwerp hebben en hoogwaardig zijn afgewerkt. Elke tas wordt met de hand gemaakt door de gepassioneerde ambachtslui in de atelier-boetiek in Brussel van Lilu in Brussel. Het ontwikkelings-, snij- en assemblagewerk gebeurt rechtstreeks op het materiaal zonder de hulp van een patroon. Dit maakt elke creatie uniek. Vanaf het ontwerp van de eerste schets tot de voltooiing van de tas geeft het LILU-team blijk van kwaliteitswerk en vakmanschap van de hoogste orde.

Hoe een Lilu handtas voor dames in Brussel te dragen ?

Dit tijdloze modeaccessoire kan met alles in uw garderobe worden gecombineerd. Bovendien heeft uw luxemerk Lilu vele modellen voor vrouwen ontwikkeld, zodat de handtassen aan uw behoeften voldoen. Een praktische schoudertas, een klassevolle lederen hobo tas of een boodschappentas, het is er allemaal. We nodigen u uit de website te bezoeken of naar de shop te komen om de Lilu tassencollectie te ontdekken.

Ontdek onze collecties designertassen, Belgische handtassen en artisanale handtassen

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Ontvang uw Lilu tas overal in Brussel

We leveren overal in Brussel. Of u nu in Anderlecht, Elsene, Sint-Gillis, Evere of Schaarbeek bent, u kunt het laten leveren. Gewoon uw bestelling plaatsen op de Lilu website en u ontvangt uw handtas voor dames in Brussel. Echter, we raden u aan om eerst het rundleder van de tassen te komen aanraken om uw keuze te maken.

Uw luxemerk Lilu is begaan met het milieu

Sinds de oprichting in 2005 doet Lilu haar uiterste best om de impact op het milieu te beperken. Via haar prachtige eco-vriendelijke handtassen brengt ze haar unieke knowhow en haar sterke wil om de planeet te beschermen over. De Belgische Lilu handtassen zijn uniek in de wereld. Inderdaad, ze worden met de hand gemaakt en in kleine hoeveelheden geproduceerd in de Lilu atelier-boetiek in Brussel.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.