Het atelier Lilu vervaardigt een handtas voor u in Waterloo

Lilu is een Belgisch lederwarenmerk dat originele en trendy designertassen aanbiedt, gemaakt in België. Ze zullen waarschijnlijk aan al uw behoeften voldoen als u een handtas in Waterloo zoekt. Zo bieden we u lederen handtassen van een kwaliteit die alle grote luxemerken trotseert, in uw imago, en voor alle gelegenheden.

Onze duurzame en ethische betrokkenheid met mode

In onze atelier-boetiek Lilu worden onze exclusieve tassen vervaardigd met voornamelijk rundleder uit Europa, vooral Italië. Tijdens de productie van elke collectie selecteren we het leder waarmee we willen werken voor het komende seizoen. Natuurlijk leder, geen plantaardig leder, dat schadelijk is voor het milieu vanwege de plastic samenstelling en de grondstof-intensieve productie. Onze natuurlijke ledersoorten worden bewerkt met de plantaardige looitechniek. Dit is het oudste procédé waardoor runderhuid zijn natuurlijke soepelheid en onregelmatigheden behoudt. Op die manier wordt uw handtas niet alleen glamoureus, maar ook een origineel en uniek stuk.

De voordelen van het kiezen van een Lilu handtas in de buurt van Waterloo

Ten eerste, kies een unieke vrouwen handtas. Elke collectie tassen van Lilu wordt in beperkte hoeveelheden gemaakt, maar is toch erg trendy. Ten tweede om de Belgische creativiteit en het zorgvuldige, handgemaakte werk in België te bevorderen. En een product verwerven dat lang meegaat en de tand des tijds doorstaat, ontworpen door een team van enthousiastelingen. Vanaf de eerste schets tot het afgewerkte model, worden al onze tassen handgemaakt in onze atelier-boetiek in de Baljuwstraat. Al meer dan 15 jaar stelt dit creatieve proces ons in staat onze klanten unieke stukken van hoogstaand Belgisch vakmanschap aan te bieden.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Een verscheidenheid aan tassen om uit te kiezen

Advies nodig ? Ons team is er om u te helpen de juiste tas voor uw garderobe te kiezen. We bieden u een ruime keuze aan modellen tassen, zodat u de tas kunt vinden die u het meest aanspreekt. Sporttas, boodschappentas met kwastje, ronde bruine leren tas ? Alle verschillende vormen, kleuren en prints die uw volgende modeaccessoire uniek maken. We zijn ook gewoon om tassen op maat te maken om aan alle wensen van onze klanten te voldoen.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Uw handtas binnen handbereik overal in Waterloo

Kunt u niet direct naar onze workshop komen en al onze handtassen bekijken ? Maakt u zich geen zorgen, u kunt ook een Lilu tas in Waterloo krijgen. Inderdaad, zodra u uw dameshandtas heeft gekozen, kunt u deze bij ons rechtstreeks thuis laten bezorgen. We hebben al bestellingen uitgevoerd in Faubourg, Petit Paris, Beaufaux, Belle-Vue en Joli Bois.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.