De eco-verantwoorde en kwaliteitsvolle handtas voor dames is te vinden bij Lilu in Kortrijk

Op zoek naar een handgemaakte handtas in Kortrijk ? De geschikte vrouwentas voor u vindt u in het Lilu boetiekatelier ! Inderdaad, u vindt vele trendy handtassen gemaakt in verschillende Europese ledersoorten. Bovendien zijn deze lederen handtassen zeer respectvol voor onze planeet.

Wat zijn de bijzonderheden van een Lilu handtas geleverd in Kortrijk ?

De lederen handtas van Lilu is niet alleen praktisch en trendy, maar ook milieuvriendelijk. Inderdaad, Lilu, een Belgisch merk, maakt zijn mooie handtassen in Europees leder, in een kort circuit. Bovendien zijn alle accessoires die bij de vervaardiging ervan worden gebruikt Europees. In de geest van milieubescherming worden de handtassen in kleine hoeveelheden gemaakt. Zo gaan we de strijd aan met de massaconsumptie en kunt u genieten van een unieke en exclusieve handtas ! Ook hebben alle modellen van tassen van het merk een bewerkt, origineel ontwerp en uitzonderlijke afwerkingen.

Door te kiezen voor een ambachtelijke manier van werken, biedt Lilu u unieke tassen aan. Elk stuk wordt in het Brusselse atelier gemaakt door een lederwerker die de stukken met de hand in elkaar zet, met respect voor de grondstoffen. Deze traditionele kleermakerij maakt het mogelijk de kleinste details van de tas op maat te maken voor een ongeëvenaard resultaat. Lilu hecht ook veel belang aan de oorsprong van het leder en het team reist persoonlijk naar Milaan om het leder te selecteren waaruit de tassen van het merk zijn samengesteld.

Een duurzame en trendy tas met Lilu

Het tijdloze modeaccessoire bij uitstek is de handtas. Bij Lilu vindt u de juiste vrouwen handtas voor u. Inderdaad, u vindt er een zeer mooie verscheidenheid aan tassen en voor alle gelegenheden, of het nu shoppen of werken is. Schoudertas, lederen hobo tas, draagtas, … U kan de Lilu website bezoeken of naar de winkel komen om de volledige collectie te ontdekken.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Bestel uw Lilu vrouwen handtas overal in Kortrijk

We leveren overal in Kortrijk, zoals in Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem en Marke. Bestel op de Lilu website en u krijgt uw bestelling thuisbezorgd. Toch is het beter om naar onze atelier-boetiek te komen om de handtassen in koeienhuid aan te raken en een betere keuze te maken.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Kom en ontdek het luxe tassenmerk Lilu

Sinds de oprichting in 2005, biedt Lilu u het beste in vrouwen handtassen in Kortrijk. Beter dan synthetisch leer is leder milieuvriendelijk, want het is sterker, gaat langer mee en is biologisch afbreekbaar. Het luxemerk Lilu is eco-verantwoordelijk en hanteert slow-fashion om de impact op het milieu te verminderen. Lilu handtassen zijn handgemaakt en uniek in de wereld. Kom en bezoek de Lilu lederwaren atelier voor meer informatie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.