Kies voor kwaliteit en lokaal vakmanschap met een trendy handtas in Luik van Lilu

Het merk Lilu herdefinieert mode en lederwaren met een terugkeer naar knowhow en vakmanschap. Uw handtas in Luik uit onze atelier-boetiek  is dus mooi en exclusief, maar ook gebaseerd op een ethische en ecologisch verantwoorde aanpak.

Een origineel en creatief handtassen merk

Handtassen die bij de tijd zijn, maar met een persoonlijke, creatieve en toch kwalitatieve toets, kortom, zeer Belgisch. Voor de moderne vrouw die houdt van zowel modieuze en exclusieve accessoires, als van veilige waarde.

Handwerk in België terug met Lilu

In onze atelier-boetiek wordt veel belang gehecht aan design en originaliteit, maar ook aan de Belgische lederkennis. Daarom geven wij de voorkeur aan lokale producten. We werken alleen met natuurlijk leder van Europese oorsprong, afkomstig van dieren die bestemd zijn voor consumptie. We reizen naar Italië om de beste leersoorten voor uw Lilu tas te kiezen. We werken met een looier die de strenge Europese normen voor koeienhuid respecteert. Onze betrokkenheid bij lokale bedrijven helpt ook om onze impact op het milieu te verminderen. De kwaliteit van uw lederen handtas hangt af van de kwaliteit van onze materialen en de manier waarop ze vervaardigd worden.

Bovendien worden al onze handtassen volledig met de hand gemaakt door ons team van ontwerpers. We ontwikkelen, snijden en assembleren het leder met de hand in ons Brusselse atelier. Elk van onze creaties is dus het resultaat van een belangrijk scheppingswerk en een ambachtelijke knowhow die we al meer dan 15 jaar koestere

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

De Lilu handtas in Luik en de mode

Naast praktisch en origineel, zijn de lederen handtassen voor vrouwen van Lilu de perfecte modeaccessoires. Hobo tas, rugzak of zelfs boodschappentas ?

Al onze producten zijn elegant, glamoureus en naar uw beeld. En u kunt zelfs kiezen voor een gepersonaliseerde tas. Zo maakt onze atelier-boetiek samen met u de schets met de print, de kleur en het globale juk van uw lederen dameshandtas. De tas van uw dromen binnen handbereik dankzij Lilu voor alle gelegenheden !

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Plantaardige looiing voor onze ledersoorten

Al onze tassen worden gemaakt volgens regels die andere grote merken en massaconsumptie soms geneigd zijn te vergeten. Zoals het exclusieve gebruik van natuurlijk leder, in plaats van kunstleder of synthetische materialen. De Lilu tassen zijn bijna uitsluitend gemaakt van koeienhuid. En de plantaardige looiing behoudt alle voordelen van dit materiaal, zoals een onvergelijkbare soepelheid die bestand is tegen tijd en weer, en maakt het tot het perfecte accessoire voor alle gelegenheden. s.

Kies uw handtas in Luik om hem thuis op te halen

Ons atelier is gelegen in het hartje van Brussel. Als u in Luik woont, kunt u nog steeds een van onze handtassen krijgen. Inderdaad, Lilu biedt thuisbezorgingsdiensten aan. We hebben al veel zakken naar Les Guillemins, Saint-Laurent, Amercoeur, Burenville of zelfs het Centrum gestuurd. Aarzel dus niet voor uw toekomstige aankopen !

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.