Trendy en ecologisch verantwoord tegelijk zijn, dat kan met de Lilu handtas nabij Gent

Wilt u een nieuwe tas maar niet meedoen aan de massaconsumptie ? Het is mogelijk om een mooie eco-vriendelijke vrouwentas te vinden in de Lilu atelier-boetiek ! Dit luxemerk biedt trendy handtassen aan die onze planeet respecteren. Voor een lederen handtas in Gent, is dit het beste adres.

Een milieuvriendelijke handtas in Gent is mogelijk

Om te beginnen moet u weten dat de lederen handtas duurzaam is. Daarom kunt u het lang bewaren. En hoe ouder, hoe charmanter. Het Belgische merk Lilu doet er alles aan om zijn impact op het milieu te beperken. Twee keer per jaar reist het Lilu-team naar Milaan en selecteert nieuwe hoogwaardige leersoorten voor het ontwerp van toekomstige collecties. En dus zijn alle modellen tassen van Lilu gemaakt van natuurlijk Europees leer en accessoires. Door minder materialen en ecologisch producten te gebruiken, verkleint het merk zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk. In de geest van slow fashion worden de tassen ook in beperkte hoeveelheden geproduceerd. Zo zijn de handtassen van het merk Lilu, met hun uitzonderlijke afwerkingen, uniek in de wereld.

Handtassen bij Lilu, in de voorhoede van de mode

Het tijdloze modeaccessoire dat vrouwen door de generaties heen heeft vergezeld, is de handtas. Lilu biedt mooie, eigentijdse handtassen voor vrouwen van hoge kwaliteit, handgemaakt in haar eigen atelier. Lilu heeft in de loop der jaren een bijzondere vertrouwensrelatie opgebouwd met haar klanten. Zo luistert ze naar hun wensen en creëert ze unieke stukken die daarmee overeenstemmen. In de Lilu boetiek vindt u de perfecte tas, trendy, fashionable, die past bij uw persoonlijkheid, elke outfit en al uw noden :

– De draagtas die indruk maakt wanneer u naar het werk gaat of gaat shoppen
– De lederen hobo tas waarmee u tegelijkertijd een stijlvolle en casual stijl kunt hebben
– De schoudertas die niet alleen praktisch maar ook elegant is
– De lederen pochette tas die u een glamoureuze stijl geeft
– Enz.

 

Natuurlijk kunt u meer zien op de Lilu website of in de boetiek.

 

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Laat een handtas leveren in heel Gent

Het is mogelijk om uw Lilu handtas direct bij u thuis te laten bezorgen door simpelweg een bestelling te plaatsen op de website. Mariakerke, Tronchiennes, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Sint Martens Latem, Deinze… Waar u ook bent, u kunt het overal in Gent laten leveren. Toch raden we u aan direct naar de Lilu atelier-boetiek te komen om het leder van Lilu handtassen aan te raken en te voelen.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

Gent – Genk – Leuven – Hasselt – Antwerpen – Kortrijk – Oostende – Sint-Niklaas – Brugge – Aalst – Mechelen – Namen – Luik – Waterloo – DinantBrussel

Ontdek het onmisbare luxemerk : Lilu

Lilu maakt sinds 2005 prachtige handtassen van koeienhuid in haar lederwaren atelier . Alle prototypes van de toekomstige Lilu-tassen worden in haar atelier met de hand bedacht, ontworpen en versneden. Zo kan ze haar klanten al meer dan 10 jaar creaties aanbieden die 100% in België worden gemaakt. Het Lilu-team wil met haar werk een traditie van kwaliteit, vakmanschap en een zachte benadering van het milieu doorgeven. In deze geest zijn Lilu handtassen eco-verantwoordelijk en volgen ze een slow-fashion beweging om de impact op de planeet te verminderen. Een Lilu-tas kopen is ook een engagement tegen de massaproductie door te kiezen voor een handtas die in beperkte hoeveelheden, exclusief en met respect voor het milieu wordt geproduceerd.

 
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.