Een trendy en moderne handtas voor alle gelegenheden en met respect voor het milieu met Lilu in Mechelen

Wilt u een nieuwe, trendy en milieuvriendelijke handtas in Mechelen ? U zult vinden wat u zoekt in de Lilu shop. Inderdaad, het is de perfecte plaats voor vrouwen die een trendy, kwalitatieve handtas willen die de planeet respecteert.

Een handgemaakte handtas van perfecte kwaliteit bij Lilu in de buurt van Mechelen

De lederen handtas is het perfecte tijdloze modeaccessoire. Alles bij Lilu wordt met de hand gemaakt door ons team van ontwerpers in ons Brusselse atelier. De gebruikte materialen zijn allemaal van Europese oorsprong. Het leder en de andere producten die in de handtassen worden verwerkt, zijn bijvoorbeeld allemaal afkomstig uit Europa. Voor elke nieuwe collectie gaan we rechtstreeks naar Italië om het leder te selecteren dat voor onze toekomstige modellen zal worden gebruikt. Bij LILU vindt u geen echte slangen of krokodillen, maar koeien in reliëf of bedrukt in deze patronen. Inderdaad, we werken enkel met natuurlijk leder om u kwaliteitsproducten aan te bieden en tegelijk onze ecologische voetafdruk te beperken.

De techniek die wordt gebruikt om de koeienhuid te bewerken is plantaardig looien. Het is milieuvriendelijk en geeft een zacht en duurzaam leder, in tegenstelling tot chroomlooiing. Lilu is een van de weinige merken die nog met plantaardige looiing werken.

Handtassen die bij al uw outfits passen

Voor vrouwen is de handtas onmisbaar. De handtas is zowel praktisch voor het opbergen van persoonlijke bezittingen als trendy, en is intergenerationeel. Bij Lilu vindt u een mooie en originele handtas die past bij uw outfit, uw persoonlijkheid en uw wensen. Draagtas, lederen pochette tas, lederen hobo tas, schoudertas, … Dus als u er glamoureus wilt uitzien of gewoon lekker wilt shoppen, dan vindt u bij Lilu wat u nodig hebt. Naast de collecties is het Lilu team altijd beschikbaar om uw eigen handtas te ontwerpen. Zo kiest u ervoor om de Belgische knowhow en het vakmanschap in dienst te stellen van al uw verwachtingen.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Bestel uw handtas en ontvang ze overal in Mechelen

Als u een nieuwe Lilu handtas wilt kopen, kunt u deze bestellen en thuis laten bezorgen. Nijlen, Berlaar, Lier, Duffel of zelfs Bornem, we leveren aan u waar u ook woont. Bovendien raden we u aan naar de shop te komen om de schoonheid van de koeienhuidtassen in het echt te zien, zodat u uw keuze beter kunt maken.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd : 

BrusselGentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinant

Een luxemerk met unieke knowhow voor een duurzame handtas

Sinds de oprichting in 2005 heeft Lilu zich twee doelen gesteld. Ten eerste, om haar passie voor leerbewerking door te geven. Ten tweede, haar sterke wil om de negatieve effecten op onze planeet te verminderen. Het luxemerk Lilu is ook begonnen met slow fashion om overproductie tegen te gaan. Zo bestaan de handtassen in kleine hoeveelheden en zijn ze uniek in de wereld. Bij Lilu gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.