Vind een unieke handtas bij Lilu in de buurt van Aalst

Sinds 2005 produceert en biedt het luxemerk Lilu een collectie hoogwaardige handtassen van koeienhuid, gemaakt met passie. Als u op zoek bent naar een handgemaakte handtas in Aalst, kom dan de modellen ontdekken in een winkel van Lilu of op de website.

Milieuvriendelijke productie voor uw handtas in Aalst

In 2021 worden veel in massa geproduceerde vrouwen handtassen gemaakt van materialen van lage kwaliteit of zelfs synthetische materialen, en zijn daarom zelden milieuvriendelijk. Lilu is een totaal andere filosofie : kwaliteitsleder, geselecteerd door Emmanuelle, die gepassioneerd is door mooi lederwerk en vakmanschap, en die er dan ook een regel van maakt om u alleen handtassen van topkwaliteit aan te bieden.

Het leder waarvan uw toekomstige handtas zal worden gemaakt, wordt door de ontwerpster zorgvuldig geselecteerd tijdens een vakbeurs waar de beste Europese leerlooierijen bijeenkomen. Inderdaad, het LILU-team reist twee keer per jaar naar Milaan om de leersoorten uit te kiezen ter voorbereiding van het komende seizoen. Het vakkundige oog van LILU’s ambachtslieden kan huiden van uitzonderlijke kwaliteit en gevoel herkennen. Het lederwerk wordt vervolgens uitgevoerd in het Brusselse atelier. LILU pleit voor een verantwoorde productie en een keuze voor leder dat mettertijd mooier wordt.

Een Belgisch tassenmerk dat vakmanschap promoot, in het hart van Aalst

Lilu is een trendy handtas voor alle gelegenheden. Het zijn ook handtassen die gemaakt zijn door liefhebbers die graag producten bedenken die buiten het gewone vallen. Een Lilu-handtas is een handtas die met veel zorg is gemaakt in de atelier/boetiek van het merk. Door te kiezen voor een artisanale creatiemethode kiest de ontwerpster voor totale controle over het fabricageproces. De stukken worden daarom met de hand gemaakt door een Lilu leerbewerker, waardoor elke handtas een echte ziel krijgt. Een visie die haaks staat op de kleine, snel gekochte, snel weggegooide handtasjes die veel mensen zonder overtuiging dragen.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Uw handtas in Aalst en in heel België

Vrouwen die zichzelf willen verwennen of een cadeau willen geven, kunnen een bezoek brengen aan het lederwaren atelier in de Belgische hoofdstad. U kunt de winkel gemakkelijk vinden, of u nu uit Erpe-Mere, Haaltert, Denderleeuw, Geraardsbergen of Lede komt. Alle modellen handtassen zijn ook verkrijgbaar in de online shop.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Wacht niet langer om Lilu en haar assortiment vrouwen handtassen te ontdekken

Handtassen zijn tijdloze voorwerpen. En sinds 2005 gebruikt Lilu haar knowhow om tassen te maken die aan uw verwachtingen voldoen. Bovendien, als u een bepaalde tas in gedachten heeft, kan het merk deze ook personaliseren. Met Lilu krijgt u de kans om de handtas te herontdekken als een echt modeaccessoire. Trakteer uzelf op een handtas van een milieuvriendelijke ontwerpster.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.