Een originele en exclusieve designer handtas, het kan bij Lilu in Brugge

Bent u op zoek naar een trendy handtas voor dames die opvalt in Brugge ? Dan zult u vinden wat u nodig hebt in de Lilu shop. Daar ziet u eigentijdse handtassen gemaakt van verschillende soorten leder uit Europa. Lilu luxe lederwaren biedt u mooie en originele lederen tassen, gemaakt op een milieuvriendelijke manier.

Waarom is de Lilu handtas dichtbij Brugge uitzonderlijk ?

Lilu is een collectie van unieke designer handtassen die het resultaat zijn van een traditie van artisanale en ecologische productie. Alle Lilu-tassen worden in beperkte oplage met de hand gemaakt in het Brusselse atelier aan de Baljuwstraat. De prototypes worden op voorhand ontworpen, getekend en gesneden door het team van ambachtslieden. Het luxemerk Lilu maakt het merendeel van haar handtassen van Europees runderleer.

Bovendien zijn alle producten die voor de vervaardiging van deze handtassen worden gebruikt, afkomstig uit Europa. Lilu kiest ook voor plantaardige looiing, een milieuvriendelijke techniek die het leder zacht, sterk en duurzaam maakt. Dankzij haar ambachtelijke knowhow creëert Lilu unieke handtassen die volledig handgemaakt en op maat gemaakt zijn. Kiezen voor een Lilu tas betekent een topambacht steunen en 100% made in Belgium.

Eigentijdse handtassen die bij al uw outfits passen

De handtas is een essentieel en tijdloos modeaccessoire voor vrouwen.

Als u op zoek bent naar een mooie handtas voor vrouwen, bent u bij Lilu aan het juiste adres. Lederen pochette tas, draagtas, schoudertas, lederen hobo tas, … Of u nu in de stemming bent om te shoppen of voor glamour, er is een tas voor elke gelegenheid. Naast het esthetische aspect, dat het belangrijkst is, zorgen we er ook voor dat de tassen bij u passen. Lilu wil een modern merk zijn dat voldoet aan de behoeften van vrouwen en hen het zelfvertrouwen geeft dat ze nodig hebben. U kunt de Lilu handtassencollectie bekijken op de website of, nog beter, door een bezoek te brengen aan haar atelier-boetiek.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Bestel en ontvang uw handtas overal in Brugge

Wilt u een nieuwe handtas van Lilu ? U kunt het overal in Brugge laten bezorgen. Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebrouck, Sint-Kruis, … Het merk Lilu levert overal in Brugge. Toch raden we u aan naar de shop te komen om het leder te kunnen aanraken en uw handtas beter te kunnen kiezen.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd : 

BrusselGentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinant

Een luxemerk dat het milieu respecteert

Sinds de oprichting in 2005 heeft het luxemerk Lilu er voortdurend naar gestreefd de impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd lederen kwaliteitstassen aan te bieden. Door haar werk brengt Lilu haar passie en haar sterke wil om het milieu te beschermen over. Ook door een slow-fashion aanpak, worden de tassen in beperkte hoeveelheden geproduceerd.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.