Een Lilu handtas in Genk voor uw volgende shopping trip

Droomt u van een originele vrouwentas van hoge kwaliteit, gemaakt naar uw smaak ? Wacht dus niet langer om een mooie handtas te kopen, gemaakt door ontwerpers in Genk waarvan de productie een ethisch en ecologisch engagement respecteert. Bij Lilu, is kwaliteit geen optie als het op modeaccessoires aankomt.

Onze inzet voor duurzaamheid bij de productie van onze tassen

Onze atelier-boetiek heeft altijd gezocht naar manieren om haar impact op het milieu te verminderen. Om deze reden hebben wij besloten de voorkeur te geven aan korte circuits voor de aankoop van materialen, waaronder leder. We kiezen er ook voor om te werken met looierijen die voldoen aan strikte Europese richtlijnen. Bovendien worden al onze tassen volledig met de hand gemaakt door ons team in ons Brusselse designatelier. Lilu is in de eerste plaats een lederwaren atelier op mensenmaat waar elk stuk uniek is. We reizen twee keer per jaar naar Milaan om de runderhuid te selecteren die zal worden gebruikt om uw tassen voor het volgende seizoen te maken. Onze waarden zijn gebaseerd op een ethisch engagement voor een veel verantwoordelijker damesmode.

De valorisatie van de grondstof : het leder

Bij Lilu gebruiken we alleen natuurlijke koeienhuiden uit Europa, voornamelijk uit Italië. Om de handel met onze buren aan te moedigen, en onze impact op het milieu te verminderen.
Onze runderhuid wordt vervolgens met de hand gelooid volgens de plantaardige looitechniek, waardoor de soepelheid behouden blijft. Dankzij deze kenmerken gaat het lang mee en is het bestand tegen alle seizoenen.

Bovendien worden bij de vervaardiging van geen van de handtassen die in onze atelier-boetiek worden vervaardigd, synthetische materialen gebruikt. Om een materiaal te vermijden dat veel energiebronnen verbruikt en bovendien schadelijk is voor het milieu.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Welke handtas moet Lilu kiezen voor haar uitje in Genk ?

We produceren twee collecties per jaar, herfst-winter en lente-zomer, en elk model wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd. U kunt ook uw eigen tas personaliseren. Schoudertas, bucket bag, hobo tas of zelfs schooltas ? U kiest de kleur en de print. Indien u wenst, kunt u tegen meerprijs ook de grootte van het handvat van uw toekomstige lederen tas kiezen. Voor een resultaat dat niet alleen ultramodieus is, maar ook gepersonaliseerd. Al vele jaren luisteren we naar de suggesties en verzoeken van onze klanten om handgemaakte tassen te maken die beantwoorden aan hun wensen.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Ontvang uw handtas overal in Genk

Wilt u een Lilu vrouwen handtas kopen en woont u in Genk ? Profiteer van onze thuisleveringsservice om de lederen handtas van uw dromen te bestellen. We leveren onder andere in Hoevenzavel, Nieuw-Texas, Stegenwijerhout, Winterslag of Waterschei. Als u op doortocht bent in Brussel, breng dan gerust een bezoek aan onze atelier-boetiek om te zien hoe onze tassen worden gemaakt. U zult ons team van gepassioneerde ontwerpers ontmoeten.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.