Smaakvol en tijdloos zijn aan de orde van de dag met uw Lilu handtas in de buurt van Dinant

Wilt u in Dinant een eigentijdse handtas van onberispelijke kwaliteit vinden ? De Lilu atelier-boetiek  brengt de Belgische en artisanale knowhow naar voren bij de vervaardiging van de lederen handtassen voor vrouwen. Een creatieproces ook gebaseerd op eco-verantwoordelijke mode om u unieke en 100% Belgische tassen aan te bieden voor meer dan 10 jaar.

Waarom kiezen voor een Lilu handtas in Dinant ?

Al onze lederen tassen worden rechtstreeks ontworpen, geproduceerd en vervaardigd in onze atelier-boetiek in Brussel, Baljuwstraat. Het team van gepassioneerde ontwerpers voert het hele ontwerpproces uit, van het eerste ontwerp tot de afgewerkte handtas. We hechten meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit, en daarom is elk van onze modellen een uniek stuk dat in beperkte hoeveelheden wordt geproduceerd.

We bieden alle belangstellenden de gelegenheid onze workshop te bezoeken om onze producten van dichtbij te bekijken. En om de kans te krijgen het materiaal dat we hoofdzakelijk gebruiken aan te raken en te waarderen : koeienhuid. Ons team zal ook van de gelegenheid gebruik maken om u advies te geven over de tasmodellen die het beste bij uw lichaamstype of persoonlijkheid passen. Onze visie is simpel, een luxe tas moet perfect passen bij uw persoonlijkheid. Inderdaad, het is een weerspiegeling van uzelf binnen handbereik.

Personalisering van uw tas voor een uniek stuk

We bieden een unieke verscheidenheid aan handtassen voor vrouwen. U vindt er een assortiment schoudertassen, draagtassen, grote tassen en rugzakken. Maar omdat we weten dat elke vrouw uniek is, kunt u in de atelier-boetiek ook uw eigen tas creëren, aangepast aan al uw verwachtingen. In de loop der jaren hebben we steeds aandachtig geluisterd naar de suggesties van onze klanten, met wie we een bevoorrechte dialoog tot stand hebben gebracht. U kiest de kleur, en zelfs de print, en wij zorgen voor de handgemaakte productie en afwerking.

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Onze inzet voor het milieu in de mode en de slow fashion

Om een Lilu lederen handtas te produceren, nemen we vele stappen om onze impact op het milieu te verminderen. We kennen de impact van mode, en vooral van kleine lederwaren, op het milieu. Daarom produceren wij in kleine hoeveelheden. En daarom komt onze koeienhuid alleen uit Europa. En de looierijen waar we mee werken voldoen aan strenge Europese richtlijnen. Bovendien zijn onze ledersoorten volledig natuurlijk en worden er geen kunststoffen aan toegevoegd. Daarom zult u in onze winkel geen dameshandtassen van kunststof of kunstleer aantreffen.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Een Lilu handtas : ook geleverd in Dinant

Lilu wil dat haar handtassen voor iedereen beschikbaar zijn. Daartoe zetten we een thuisleveringsdienst op voor mensen die hun stuk niet in de winkel kunnen afhalen. Wilt u een handtas in Dinant ? We hebben al geleverd aan Les Rivages, Leffe, Neffe, het Cultureel Centrum en het Huis voor Tourisme. Jouw beurt ?

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.