De tijdloze : de lederen handtas van Lilu in Gent

Een handtas maakt deel uit van het leven van een vrouw. Dit tijdloze modeaccessoire is inderdaad een must-have in de garderobe van een vrouw. Echter, als gevolg van massaproductie, zien veel handtassen er hetzelfde uit. Dankzij Lilu vindt u een exclusieve handtas, gemaakt van luxueus natuurlijk leder. U bent trendy terwijl u de planeet respecteert. Bestel uw unieke lederen handtas in Gent of bezoek ons in onze atelier-boetiek in de boetiek in België. 

Wat is een Lilu lederen handtas, verkrijgbaar in Gent ?

Een Lilu handtas in Gent is in de eerste plaats een voorwerp van verlangen. Een mooie, trendy handtas met een exclusief design en een onberispelijke productiekwaliteit. Handtassen vervaardigd uit natuurlijke koeienhuid. In tegenstelling tot veganistisch leder, dat vaak van plastic is afgeleid of een natuurlijk materiaal is, maar waarvan de productie zeer energie-intensief is, gaat echt leder lang mee en worden er weinig hulpbronnen voor gebruikt. 

Bovendien worden al onze handtassen in onze atelier-boetiek in België uit Europese huiden vervaardigd. Ze zijn bewerkt om u originele plantaardig gelooide handtassen met een uitzonderlijk design aan te bieden. Dankzij authentiek vakmanschap beheerst Lilu elke stap van het productieproces. Zo wordt elk detail uitgedacht en direct in de werkplaats met de hand gemaakt. Elk stuk is het resultaat van nauwkeurig werk dat alleen een lederbewerker kan leveren. Het oog van Emmanuelle gaat altijd uit naar leder van hoge kwaliteit, dat vervolgens zorgvuldig wordt bewerkt door haar team. Het doel is een handtas te maken die jaren meegaat en toch milieuvriendelijk blijft. 

Hoe kiest u uw Lilu lederen handtas uit Gent ?

Veel meer dan een eenvoudig voorwerp is de lederen handtas het ultieme vrouwelijke modeaccessoire. Het is namelijk niet alleen praktisch, maar geeft uw outfit ook een finishing touch. Bovendien ontwikkelt de lederen handtas een bijzondere charme naarmate het veroudert. Kies dus een tas die bij uw leven past en die gemaakt is van het leder van uw keuze. Het eco-vriendelijke luxemerk Lilu heeft een grote verscheidenheid aan must-have tassen voor u gecreëerd :

– De schoudertas is zeer praktisch om uw handen vrij te houden, of u nu fietst of shopt
– Praktisch en glamoureus, de lederen draagtas is perfect voor een dag op kantoor en biedt ruimte voor uw persoonlijke bezittingen en een make-up tasje
– De pochette tas is een must-have voor uw feestjes.
De computertas maakt het gemakkelijk om al uw werkgereedschap mee te nemen.

Voor meer informatie of om andere modellen te ontdekken, bezoek de Lilu website of nog beter, kom de collectie van dichtbij bekijken en kies de Lilu die bij u past. In onze winkel kunt u het leder zelf aanraken, voelen en uw favoriete tas uitzoeken.

 

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Laat uw lederen handtas overal in Gent leveren

 

Wilt u een nieuwe lederen handtas in Gent ? Bestel dan rechtstreeks op de Lilu website. Of u nu in Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel of Gentbrugge woont, we leveren gratis overal in Gent. Echter, we nodigen u van harte uit om zelf te komen kijken. Soms is het inderdaad beter persoonlijk langs te komen om het leder aan te raken en de handtas te proberen om uw keuze te maken. 

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

Gent – Genk – Leuven – Hasselt – Antwerpen – Kortrijk – Oostende – Sint-Niklaas – Brugge – Aalst – Mechelen – Namen – Luik – Waterloo – DinantBrussel

Lilu, een eco-vriendelijk luxemerk

Het luxemerk Lilu werd opgericht in 2005 en maakt handtassen in zijn atelier-boetiek in België. Het team zet de traditie van artisanale knowhow voort en biedt tegelijkertijd resoluut moderne tassen aan die beantwoorden aan de behoeften van vandaag. Bij Lilu staat slow fashion in de schijnwerpers. Zo zijn deze handtassen, die in België van Europese producten worden gemaakt, in kleine hoeveelheden verkrijgbaar, tegen de huidige trend van massaproductie in. Onze definitie van luxe. In de Lilu atelier-boetiek vindt u de handtas voor dames die bij uw persoonlijkheid past. 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.