Eco-verantwoordelijkheid voor de creatie van uw volgende handtas in Namen

Het merk Lilu creëert al meer dan 15 jaar unieke handtassen voor vrouwen. Trendy tassen, helemaal van deze tijd, maar met een heel persoonlijk karakter en een hoogwaardige afwerking. En dat geeft u de kans om in Namen te kiezen voor een handtas die de Belgische knowhow en het lederambacht in de verf zet.

Ontdek het Lilu atelier in het hart van België

Sinds 2005 biedt ons team van gepassioneerde ontwerpers u 100% Belgische handgemaakte creaties aan. Elk van onze handtassen is het resultaat van kwaliteitsvol vakmanschap in onze Brusselse atelier-boetiek. Van de selectie van de ledersoorten door ons team in Milaan tot het maken van de ornamenten, het handvat van de tas of het looien, het zijn Emmanuelle en haar team die achter dit werk staan. Lilu wil de controle houden over de volledige productie van de tassen om een product van ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen. Lilu is dus een merk dat een slow fashion-aanpak volgt om de impact op het milieu te beperken. We hechten veel belang aan het creatie- en productieproces van onze modeaccessoires. U kunt ook een bezoek brengen aan ons atelier om persoonlijk te zien hoe uw hobo tas, pochette tas, tote bag of zelfs schooltas wordt vervaardigd.

Een handgemaakte handtas om te ontvangen in Namen

Artisanale productie is een ethische verbintenis die voor ons begint met het gebruik van Europees kwaliteitsleer, voornamelijk rundleer, dat wij voor veel van onze handtassen gebruiken. Een passie voor kwaliteitsleer die we doorgeven in al onze lederen handtassen. De kwaliteit wordt ook opgebouwd door te werken met leerlooiers die strikte Europese richtlijnen volgen. Bovendien resulteert de plantaardige looitechniek in een zacht, duurzaam en tijdloos product. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de houdbaarheid van uw tas tijdens het herfst-winter seizoen!

Volg ons
@Lilu_bags

Sac à main Lilu

Een handtas op maat uit Namen

Met Lilu heeft u een luxe handtas binnen handbereik die past bij uw persoonlijkheid. Samen maken we een schets waarin u de kleur en de print kiest. U kunt ook kiezen voor een afneembaar handvat. Dankzij onze knowhow en onze ervaring als ambachtslieden-scheppers kunnen we aan al uw eisen voldoen. U zult een gepersonaliseerde lederen tas hebben die lang meegaat, tijdloos is en een plaats in uw garderobe zal hebben voor alle gelegenheden.

Vind Lilu handtassen bij u thuis bezorgd :

GentGenkLeuvenHasseltAntwerpenKortrijkOostendeSint-NiklaasBruggeAalstMechelenNamenLuikWaterlooDinantBrussel

Onze leveringen aan huis voor uw volgende handtas in Namen

Al onze vrouwentassen kunnen direct bij u thuis bezorgd worden. U bent in de buurt van Amée, Bas-Près, Comognes, Bomel-Heuvy, Salzinnes, Herbatte ? We bedienen al deze gebieden voor uw handtas in Namen. U kunt nu al onze collecties ontdekken op onze website !

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.